Pofta ce-o poftești, puținul ce-l plătești!

La Antares Grill oferim produse de o calitate excelentă și vă invităm să încercați mâncarea noastră delicioasă!

Secretul succesului nostru constă în faptul că preparăm și oferim întotdeauna mâncare consistentă și de calitate. Ne mândrim cu faptul că putem oferi întotdeauna clienților noștri preparate delicioase precum: Pizza, Fripturi sau Mâncăruri Tradiționale Românești!

La noi poți savura mâncare delicioasă sau servi o băutură. Dar înainte de toate, te poți relaxa. Vă mulțumim din toată inima pentru susținerea necondiționată pe care o oferiți restaurantului nostru!

Istoric

Firma PROEM VECTOR SRL a fost infiintata in anul 2005 ca o societate comerciala privata romaneasca capitalul social fiind detinut de personae fizice rezidente.

Incepand cu anul 2005, cand firma a fost infiintata, si pana in luna martie 2019, PROEM VECTOR SRL a desfasurat activitati de “Comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate.

Incepand cu luna aprilie 2019 si pana in prezent firma a schimbat obiectul principal de activitate, devenind un important partener in domeniul restaurante.

Piata potentiala o constituie atat locuitorii Orasului Rm.Valcea cat si persoanele ce calatoresc in alte regiuni ca rezultat al situarii restaurantului in incinta Autogarii 1 Mai din Ramnicu Valcea.

Serviciile sunt prestate cu grad inalt de calificare in conditii corespunzatoare unui restaurant in regim de autoservire, la preturi accesibile si cu un program de lucru favorabil clientilor.

Principalul obiectiv al afacerii este atragerea unei clientele fidele si deosebite ceea ce necesita timp si investitii.

Se tinde la obtinerea unei reputatii pe piata, prin dezvoltarea promta a productiei, perceperea tendintelor si a cerintelor de pe piata, elaborarea unei strategii eficiente si modificarea acesteia in dependenta cu cerintele create.

Certificare HACCP

PROEM VECTOR SRL deține certificare HACCP pentru restaurante.

Avantajele certificării ISO 22000/HACCP:

  • Asigurarea calităţii igienice a produselor (siguranţa alimentului);
  • Prelungirea duratei de valabilitate a produselor;
  • Reducerea rebuturilor şi a reclamaţiilor clienţilor;
  • Fidelizarea clienţilor şi a salariaţilor din companie;
  • Îmbunătăţirea imaginii şi a credibilităţii firmei dvs. pe piață;
  • Obținerea unui avantaj competitiv;
  • Creşte posibilităţile de intrare pe noi pieţe de desfacere;
  • Respectarea cerințelor legale în vigoare.

Meniu & Comenzi ONLINE

Acum poți comanda ONLINE. Poți ridica comanda de la locația noastră sau poți alege livrare la domiciliu. Tu alegi ce dorești să mănânci, iar noi vom prepara mâncarea aleasă în cel mai scurt timp. Toate comenzile sunt confirmate manual de către noi, iar tu afli în timp real când poți ridica comanda sau durata livrării acesteia.

COMANDA ACUM

Antares Grill - Autogara 1 Mai

Adresa

Strada George Coșbuc, Râmnicu Vâlcea 240214

Program de functionare

Luni – Duminica
10:00 – 18:00

Telefon

0742.359.198

Antares Grill Nord

Adresa

Calea lui Traian, Râmnicu Vâlcea 240284

Program de functionare

Luni – Duminica
10:00 – 18:00

Telefon

0742.359.198

Parteneri

Delicioasele preparate Antares Grill pot fi comandate si prin serviciul de delivery PapaDream, atat pe site cat si pe aplicatia mobila PapaDream, disponibila pe Android sau iOS!
PapaDream